Április 24-én indul „Az év praxisa a Kárpát - medencében 2012 „pályázat. Az Országos Alapellátási Intézet immáron harmadszor írja ki pályázatát, hogy erősíthesse a hazai, illetve a határon túli háziorvosok és nővérek presztízsét, megbecsülését.
Bár a kezdeményezés 3 éves, a szándék, hogy megjutalmazzuk a legjobb praxisokat: már több évtizedes. Idén is, mint tavaly a nemzethez tartozásra tesszük a hangsúlyt, így a felvidéki, az ukrajnai, az erdélyi, és a vajdasági magyar orvosok ismét bekerülhetnek a díjazottak közé, hiszen a Kárpát-medencében azonos közegben élünk.
A páciensek beküldött sztorijai alapján az orvosokból, jeles közéleti személyiségekből álló zsűri - amelyben a tavalyihoz képest új arcokkal is találkozhatnak- Dr. Balogh Sándor, Bakonyi Péter, Dr. Bedros J.Róbert, Berszán Lajos, Dr. Farsang Csaba, Dr. Fekete György, Dr. Hajnal Ferenc, Dr.Illyés László,Dr. Kásler Miklós Dr. Kiss Róbert , Dr. Lenkefi Ida, Oszwald Marika és Zettwitz Sándor, - tesz javaslatot a 10 hazai és a 10 határon túli díjazottra. A helyezéseket internetes portálunk www.azevpraxisa.hu közönségének szavazatai alakítják majd.
Évadnyitó sajtótájékoztatónkon bemutatjuk megújult portálunkat,
valamint a zsűri képviselőit.
Résztvevők:
Bakonyi Péter a Duna Televízió intendánsa
Dr. Balogh Sándor az Országos Alapellátási Intézet igazgatója
Dr. Kásler Miklós az Országos Onkológiai Intézet főigazgatója
Dr. Kiss Róbert a Magyar Kardiológus Társaság leendő elnöke
Dr. Lenkefi Ida az EGIS Belföldi Kereskedelmi igazgatója
Oszwald Marika operetténekes
B. Király Györgyi főszervező
Helyszín: Országos Alapellátási Intézet
Budapest XIII. Jász u 84-88
Időpont: kedd 10 óra

További információk : Csapó Ágnes
06-209328274